horizontal first.png

Scroll Down

 

   Kami nak iklankan produk/servis anda kepada customer anda nilai  serendah RM1,599 sahaja.

Kami Faham Masalah Semua Pemilik Business Yang Baru Nak Berniaga & yang dah lama berniaga   

  1. Nak customer
     

  2. Modal terhad
     

  3. Nak berkembang
     

  4. Buat FB Ads tapi asyik tak dapat customer
     

  5. Dulu dapat whatsapp. sekarang tak dapat dah. Fed-up dengan sistem FB Ads baru ni

Kenapa Iklan Di Media Sosial Lebih Menguntungkan?   

  1. 90 % pembelian online bermula daripada media sosial
     

  2. Pesaing anda sedang menyedut customer anda SEKARANG INI
     

  3. Kos iklan online lebih murah
     

  4. Customer yang berkualiti tinggi 
     

  5. Tidak perlu susah payah promosikan kepada pelanggan

PAKEJ SERVIS ONLINE UNTUK BUSINESS OWNER

Done Deal

Consultation
RM399

Perfect for those who need marketing consultation

  1. Ads Inspection

  2. Copy Writing Inspection

  3. Advertisement Inspection

  4. Marketing Budget Efficiency

  5. Creating Lead Systems & Funnels

  6. Marketing Strategies

  7. Sales Conversion Improvement

  8. Sales System

  9. Sales Team Hiring Template

 

Saranan Sebelum Kami Iklankan Produk/Servis Anda

  • Pakej Consultation

    • Untuk owner yang selalu buat iklan tak jadi​

    • Tak tahu dekat mana silap buat FB Ads

    • Perlukan Marketing atau perlukan sales dahulu?

    • Takut nak upah pekerja

    • Tak tahu cara marketing yang betul
       

  • Pakej Silver

    • Kepada yang perlukan servis iklan 2x ​

    • Mempunyai landing page/ website sendiri

    • Ingin mendapatkan prospek
       

  • Pakej Gold

    • Kepada yang perlukan servis iklan 2x​

    • tidak mempunyai Landing Page/ Website

    • Ingin mendapatkan prospek melalui WhatsApp
       

  • Pakej Diamond

    • Kepada yang perlukan servis Iklan selama 3 bulan​

    • Tidak mempunyai Landing page/ Website

    • Ingin mendapatkan prospek melalui WhatsApp

    • Mencari sasaran Sales RM12,000 keatas sebulan

Risiko Kerugian & Ganjaran Keuntungan

Jika anda letak duit RM1,599 anda di dalam almari selama satu tahun, saya boleh beri anda RM14,444 jika anda boleh menghasilkannya 2 kali ganda tanpa menyentuh duit itu. Mustahil bukan?

 

Jadi servis pengiklanan ini seumpama  pelaburan   untuk  business   anda. Hanya  duit   yang akan  menghasilkan lebih duit.  

 

Anda tidak perlu takut, kerana anda boleh dapat prospek, dan produk/ servis anda akan   dilihat lebih 50,000 prospek   .

 

"   Jika masih hidup dalam ‘takut rugi’ nescaya, RM1,599 itu akan kekal jadi RM1,599 sampai hujung tahun ini dan business anda kan kekal seperti itu sahaja"

 

Result yang kami telah bawakan --->>

 

Apa Yang Mix Media Mampu Beri Dekat Anda Sebenarnya Ni?

Ok Macam ni lah.  Jika anda ada..

 

>> Kedai makan,   kami akan bawakan orang ke kedai makan anda

 

>> Kedai printer,  kami akan bawakan orang untuk print di kedai anda

 

>> Kolej,   kami akan bawakan student untuk anda

 

>> Property,  kami akan bawa kan orang yang nak beli rumah anda

 

>> Produk mahal,  kami akan bawa kan orang kaya beli produk mahal anda

 

>> Servis Cuci Rumah,  kami akan bawa kan orang yang memerlukan servis cuci rumah untuk anda

 

>> Owner produk Wholesale,  kami akan dapatkan agent, stokis dan dropship untuk anda

 

>> Owner produk Kecantikkan,  kami akan dapatkan agent, stokis dan dropship untuk anda

 

>> Owner company Travel,  kami akan dapatkan orang yang nak bercuti dengan pakej anda.

 

>> Owner SPA,  kami akan dapatkan orang yang nak booking slot di SPA anda.

 

Lebih 100 syarikat   yang   telah  kami bantu dari tahun 2018   sahaja untuk dapatkan customer-customer mereka. Kebanyakan   bos   mereka  semua duduk dirumah   kerana system iklan ini sudah dibuat auto.

 

Anda inginkan bisnes   seperti ini?

 

Start kecil kecil dahulu. Mereka semua bermula dengan servis kami ini iaitu RM399 ini, dan kemudiannya upgrade kepada servis lain yang boleh tambah kan lagi sales mereka.

 

Anda akan dihubungi kurang daripada 12 Jam selepas membuat pembayaran   .   Jangan risau. Kami ada bersama anda. Kami tak lari kan duit anda . Sementara menunggu, pastikan anda sudah sediakan gambar/video/produk knowledge anda kepada kami ya! Tunggu panggilan kami!  

Terma & Syarat 

 
79771314_10157870762864444_2355136701057204224_n.jpeg

Produk Saunaku

"Kami mendapat pulangan minimum 5x setiap bulan. Memang puas hati dengan servis iklan Mix Media. Dulu sales RM30,000. Sekarang RM100,000 keatas selalunya" 

Pink and Blue General Report.jpeg
 

Select Your Package

arrow&v

We can't wait to advertise for you

MIX MEDIA AGENCY (M) Sdn Bhd (1356624-T)
C-1-09, SME Technopreneur Centre 2, Coplace 2, Jalan Usahawan 1, Cyber 3, 63000 Cyberjaya